از آنجا که بنی صدر تازگی ها به ایرانیان پیام داده مواظب آلترناتیو سازی بی بی سی و صدای امریکا باشند، از ایشان می خواهیم نگاهی به این عکس رمزی کلارک مامور دولت امریکا در نوفل لوشاتو در سال ۱۳۵۷ بیاندازند. شاید آقای بنی صدر چیزی از آلترناتیو سازی آن زمان یادش بیاید و پس از ۳۴ سال بخواهد کمی راست بگوید.
boro ghurumsaghe mozdur sage hare khameneyi tof be gure pedar madaret harumzade
ReplyDeleteThis comment has been removed by the author.
Deleteمدرک برای اوباش ۵۷ تی :
ReplyDeleteآنچه در این پست میخواهیم بررسی کنیم نقش او در رابطه با تاریخ معاصر
ایران به طور مختصر است. در مورد نقش دولت کارتر در روی کار آمدن حکومت اسلامی در ایران حرف و سخن بسیار است و در این مقال نمی گنجد. با این حال آنچه که پوشیده نیست روابط دولت کارتر با خمینی پیش از 22 بهمن 1357 است. در این قسمت به نام رامسی کلارک بر میخوریم. انقلاب اسلامی ایران در 22 بهمن 1357 برابر با 11 فوریه 1979 به پیروزی رسید. پیش از آن خمینی در تبعید در نوفل لوشاتو فرانسه به سر می برد. در تاریخ 11 ژانویه 1979، یعنی یک ماه پیش از سرنگونی کامل حکومت شاه، رامسی کلارک به همراه ریچارد فالک به دیدار خمینی در نوفل لوشاتو رفت. [3]. جالب است بدانیم که این دیدار پس از دیدار این دو با سولیوان سفیر وقت آمریکا در ایران صورت گرفته است [6][12]. گویا ترتیب دهنده این دیدار ابراهیم یزدی یکی از جدی ترین حامیان خمینی بوده است [4] که گویا با رامسی کلارک روابط نزدیکی داشته است [5]. در پرانتز جالب است بدانیم ریچارد فالک کسی است که بلافاصله پس از به قدرت رسیدن خمینی او را فردی خوانده است با رویکردی ضد سرکوب، طرفدار عدالت اجتماعی و با اطرافیانی میانه رو، و ذهنیت ترسناک و متعصب و مجنون از رو را غلط خوانده است [3]. هم چنان گویا پس از این دیدار بوده است که شبکه خبری بی بی سی تریبونی در اختیار خمینی می گذارد. جالب اینجاست که بی بی سی درخواست شاه برای پاسخ به صحبت های خمینی را رد کرده است [6].
http://tirouj.wordpress.com/2011/01/26/%D8%B1%D8%A7%D9%85%D8%B3%DB%8C-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%DA%A9%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%9F/